Professionele schoonmaak

RTL Cleaning neemt het gehele schoonmaak proces uit handen. Daardoor ontzorgen wij uw organisatie volledig. Niet alleen maken wij uw omgeving fris en schoon, maar ook veilig. Met behulp van ruim 100 goed opgeleide en gedreven schoonmakers zorgen wij voor een productieve omgeving. 

Professionele schoonmaak
Schoonmaak voor succes

Schoonmaak voor succes

Een schone omgeving werk zowel productief als motiverend. Door middel van een goed verzorgde omgeving halen uw mensen elke dag het beste uit zichzelf. Zo ervaren zij minder stres, zijn zij minder vaak ziek en neemt hun tevredenheid toe. Bovendien zorgt een schoon en opgeruimd bedrijfspand voor een goede uitstraling. 

Vraag direct een offerte aan

Schoonmaak door RTL Cleaning

Schoonmaak op maat

Schoonmaak op maat is bij ons de standaard. Bovendien is uw organisatie uniek. U verdient daarom niets anders dan maatwerk. Op basis van uw wensen en behoeften creëren we samen het werkprogramma voor uw organisatie. Hierbij denken wij -indien gewenst- vanuit onze expertise mee en geven wij advies. 

Schoonmaak op maat
Schoon in sectoren

Schoon in sectoren

Schoonmaak verschilt per sector. Het schoonmaken van een vergaderzaal vraagt immers om andere kennis, vaardigheden en ervaring dan die van een operatiekamer. Naast jarenlange ervaring hebben wij ook de sectorspecifieke kennis in huis. Daardoor hebben wij een oplossing voor elke organisatie in elke branche. 

Heeft u een project en zou u graag een prijsindicatie ontvangen of een persoonlijk gesprek?

Schoonmaak is mensenwerk

Onze schoonmakers zijn echte specialisten. Alle schoonmakers hebben een vakspecifieke opleiding afgerond waardoor zij het werk altijd deskundig uitvoeren. Daarnaast hebben zij passie voor het vak, kijken ze kritisch en denken proactief mee. Kortom, altijd een enthousiaste schoonmaker en de hoogste kwaliteit voor uw organisatie. 

Schoonmaak is mensenwerk

Referenties

Wat zeggen onze partners?