Portiekonderhoud

Prettig en veilig wonen

Uw appartementencomplex moet er goed uit zien. Voor uzelf, uw buren en alle bezoekers. Vieze en stoffige ruimtes zien er niet alleen slecht uit maar zijn ook niet goed voor de gezondheid van de bewoners en bezoekers. Met portiekonderhoud van RTL Cleaning is uw complex altijd veilig en prettig wonen.

Prettig en veilig wonen
Gezonde bewoners in een mooi complex

Gezonde bewoners in een mooi complex

Iedereen verdient het om te wonen in een complex wat er schoon, verzorgd en goed uit ziet. Niet alleen een mooi complex maar ook een hygiënisch en veilig complex staat aan de basis van een gezonde en prettige woonbeleving. 

Vraag direct een offerte aan

Voordelen

Portiekonderhoud door RTL Cleaning

Portiekonderhoud op maat

Portiekonderhoud op maat is bij ons de standaard. Uw appartementencomplex is uniek en verdient niets anders dan maatwerk. Op basis van uw wensen en behoeften creëren we samen de ultieme SchoonmaakStrategie voor uw complex, waarbij wij -indien gewenst- vanuit onze expertise meedenken en advies geven.

Portiekonderhoud op maat
Tot in de hoekjes nauwkeurig

Tot in de hoekjes nauwkeurig

Appartementencomplexen bestaan uit veel uiteenlopende afwerkmaterialen. Hoog glaswerk, liften van RVS, entreematten, brievenbussen, garageboxen, en andere onderdelen. Door ons complete aanbod van diensten reinigen wij alles en elk hoekje nauwkeurig.

Heeft u een project en zou u graag een prijsindicatie ontvangen of een persoonlijk gesprek?

Flexibele schoonmakers

Onze schoonmakers zijn heel veelzijdig. Zij werken zelfstandig en spelen in op variërende vervuiling. Zij zijn communicatief vaardig zodat zij altijd op een professionele en prettige manier met bewoners omgaan. Daarnaast hebben zij altijd een vakspecifieke opleiding afgerond waardoor het reinigen van uw complex altijd deskundig wordt uitgevoerd.

Flexibele schoonmakers

Referenties

Wat zeggen onze partners?