Specialistisch Vloeronderhoud

Uw specialist in vloeronderhoud

Elke vloer vraagt om specialistisch onderhoud. Dat betekent dat stofzuigen en moppen niet voldoende zijn. Wij geven uw vloeren daarom de aandacht en verzorging die ze nodig hebben. Geen vloer is voor ons onmogelijk. Met specialistisch vloeronderhoud van RTL Cleaning heeft u nooit meer omkijken naar de kwaliteit van uw vloeren.

Uw specialist in vloeronderhoud
Verzorgde vloeren voor een professionele organisatie

Verzorgde vloeren voor een professionele organisatie

Als professionele organisatie wilt u een hygiënisch schone vloer met uitstraling. De vloer is immers één van de eerste dingen wat de bezoekers van uw gebouw zien. Naast een professionele uitstraling verlengen wij met specialistisch vloeronderhoud ook de levensduur van uw vloeren. Zo gaan uw vloeren langer mee en blijven kosten bespaard. 

Vraag direct een offerte aan

Voordelen

Specialistisch Vloeronderhoud door RTL Cleaning

Specialistisch Vloeronderhoud op maat

Iedere vloer vraagt om een eigen advies en aanpak. Op basis van uw wensen en behoeften creëren we samen het vloerenplan. Hierbij denken wij -indien gewenst- vanuit onze expertise mee en geven wij advies. 

Specialistisch Vloeronderhoud op maat
Schone vloeren in alle sectoren

Schone vloeren in alle sectoren

Van linoleum, tapijt en natuursteen tot aan PVC, hout en epoxyvloeren. Als specialist in vloeronderhoud reinigen en onderhouden wij alle soorten vloeren. Denk bijvoorbeeld aan het tapijt van uw kantoor of de linoleum vloer van uw huisartsenpraktijk. Wij zorgen voor optimale vloeren voor elk bedrijf. 

Heeft u een project en zou u graag een prijsindicatie ontvangen of een persoonlijk gesprek?

Onze specialisten, uw vloeren

De vloerspecialisten van RTL Cleaning zijn echte vakmensen. Alle specialisten hebben een vakspecifieke opleiding afgerond waardoor zij vloeronderhoud altijd deskundig uitvoeren. Naast de theoretische kennis bezitten zij ook de praktische vaardigheden om uw vloeren in top conditie te houden. Zo voorzien wij u altijd van het beste advies en brengen wij elke vloer terug naar de optimale staat. 

Onze specialisten, uw vloeren

Referenties

Wat zeggen onze partners?