Glasbewassing en Gevelreiniging

Glasbewassing en Gevelreiniging op hoog niveau

De buitenkant van uw gebouw is het eerste wat bezoekers zien. Deze dient er daarom schoon, professioneel en representatief uit te zien. Met glasbewassing en gevelreiniging van RTL Cleaning geeft u uw gebouw de uitstraling die het verdient. 

Glasbewassing en Gevelreiniging op hoog niveau
Een veilig visitekaartje

Een veilig visitekaartje

Schone ramen en een verzorgde gevel zijn hét visitekaartje van uw organisatie. Daarnaast zorgt periodiek onderhoud dat uw gebouw goed beschermt blijft tegen vuil en vocht. Niet alleen vermijdt u zo het maken van extra kosten door schade, maar het draagt ook bij aan de waarde van uw vastgoed. 

Vraag direct een offerte aan

Voordelen

Glasbewassing en Gevelreiniging door RTL Cleaning

Veilig op elke hoogte

Het onderhoud van uw glaswerk en gevel gebeurd altijd veilig en efficiënt. Met behulp van professionele middelen en materialen reinigen onze glazenwassers en gevelreinigers gebouwen snel. Waar nodig maken wij gebruik van zowel hoogwerkers en telescoopbewassing als de traditionele ladder. Zo hebben wij een passende oplossing voor elk gebouw.

Veilig op elke hoogte
Glashelder en gevelgaaf voor iedereen

Glashelder en gevelgaaf voor iedereen

Onze mensen maken de gehele buitenzijde van uw bedrijfspand schoon. Wij reinigen uw ramen, kozijnen en gevel grondig en laten deze stralen. Vervolgens brengen wij waar nodig een beschermlaag aan. Deze houden wij door middel van periodiek onderhoud in optimale staat. Natuurlijk zorgen wij ook dat de ramen aan de binnenkant van uw gebouw glashelder zijn. 

Heeft u een project en zou u graag een prijsindicatie ontvangen of een persoonlijk gesprek?

Glashelden en Gevelgoeroes

Onze glazenwassers en gevelreinigers zijn echte vakmensen. Naast een vakspecifieke opleiding zijn zij ook in het bezit van een VCA diploma. Zo voeren zij glasbewassing en gevelreiniging altijd snel en veilig uit. 

Glashelden en Gevelgoeroes

Referenties

Wat zeggen onze partners?